Plijesan u mojoj kući!? – NE, HVALA!

Jeste li ikada doživjeli plijesan i druge vidljive crne oznake u kutu prostorije?

Mnogi ljudi to mogu prepoznati i zatražiti hitno rješenje problema.

Plijesan nema neposredno štetan učinak na vaše zdravlje. Međutim, ako ostanete u sobi s plijesnom dugo vremena, vaše će zdravlje biti povređeno. To se osobito odnosi na osobe s astmom, peludom i drugim alergijama. Reakcije na plijesan variraju, ali simptomi su tipično: glavobolja, poteškoće koncentracije, nadražene oči, umor, vrtoglavica, začepljen nos, promuklost i nadražena koža.

Učinkovita kontrola plijesni

Kontrola plijesni može se izvršiti u različitim fazama. Najprije morate utvrditi gdje i kako je došlo do problema.

Često se plijesni javljaju u podrumima starijih kuća, ali se mogu pojaviti iu drugim sobama. Kako bi se zaštitili od plijesni morate očistiti svoje zidove, i svaki ostatak pljiesni treba ukloniti. Kada se zidovi očiste, možete nastaviti s nadogradnjom svojih soba, što će trajno kontrolirati plijesni.

SkamoWall razvijen je od strane Skamol A/s i sastavlja savršeni sustav zidne izolacije, osiguravajući trajno uklanjanje plijesni. Njemačka je koristila sustav više od 20 godina, a nakon ugradnje SkamoWall sustava nije zabilježen nikakav problem s plijesni.

Prevencija plijesni NE smije se produžiti s proizvodima koji su neprikladni za upotrebu. SkamoWall je dugoročno i dugotrajno rješenje koje osigurava trajnu kontrolu plijesni.